Mesetakaró: elkísér újszülött kortól az iskoláig és tovább...

Már több, mint 20 éve, hogy megszületett az első mesetakaró. Sok-sok mintás négyzet, amiről a baba, kisgyermek megtanulja a színeket, formákat, állatokat, a szülők pedig mesélni tudnak róla. A minták segítenek szőni a történet fonalát, a gyerekek pedig kívánságuk szerint kérhetik melyik mintát meséljük bele a történetbe.

Ha a minta túl sok éppen, és szolid, visszafogott takarót szeretnénk, csak meg kell fordítani és a hátoldal kellemes mintája máris a gyerekszoba vagy a nappali hangulatába illeszkedik.

Nem csak babakorban használható. Ahogy a baba nő, a mesetakaró funkciója is változik. Játszószőnyegből ovistakaró lesz és a bunkerépítések legfontosabb eleme. Annyira a gyerekekhez nől, hogy még kamasz korban is ez lesz amihez szívesen bújnak és ragaszkodnak hozzá. 

A takarók mind 100% pamut anyagból készülnek, belső töltetük 200 g/m2 viles, ami egy nyári paplan vastagságának felel meg. Mosógépben mosható, gyorsan megszárad. 

Minden játszószőnyeg egyedi, megismételhetetlen. Csak közel azonos mintákkal tudok készíteni, egy pontosan ugyanolyat nem. 

Rendeléskor minden esetben többszöri egyeztetéssel kerül kialakításra a végleges minta, hogy biztosan az elképzelésnek megfelelő legyen. Rendelés esetén lehet neves változatban is kérni.